Händlerlinks
Nieuwbouw nabij Monza
FIN-Window Nova-line 77+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line 77+8

Nieuwbouw nabij Monza

Van vervallen boerderij tot nieuwbouw.

Een oude, vervallen boerderij: de enige optie was nieuwbouw. Deze biedt nu plaats aan 35 koopappartementen en talrijke commerciële ruimtes op de begane grond, allemaal met een moderne, doordachte inrichting. De Nova-line profielvorm verleent de ramen en raamdeuren een volledig glazen look, terwijl het Step-line design de hefschuifdeuren een getrapte en slanke aanblik geeft. Esthetisch gezien zorgt het donkere aluminium raamwerk buiten voor een moderne, elegante residentiële look, terwijl de witte kunststof oppervlakken het interieur helder houden.
De montage was bij dit project erg complex. Aangezien de inbouw gelijkliggend aan de binnenzijde moest gebeuren, werd tijdens de natte bouwfase een speciaal stelraam gebruikt, ondersteund met extra beugels. De ramen werden daarna, tijdens de droge bouwfase, gemonteerd – zoals altijd het geval bij montage met stelraam – zonder vuil of schade. Het resultaat? Een perfecte vormgeving, de beste bescherming, het hoogste comfort.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2022
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning Architekt Riccardo Vittorio Dossi
Land Italië
Regio Monza
Plaats Burago di Molgora
Info over de studio
Finstral Project Point Milano
Corso Garibaldi, 117
20121 Milano
Italië

contract-service@finstral.com
finstral.com/milano-project-point
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: https://finstral.com/fl/referenties/nieuwbouw-nabij-monza/311-11624.html
PageConfig.OriginalQueryString: